26 September 2005
+ 16 - 5
Het is weer zover

Inderdaad: Maandagmalaise... Ik kan er niks aan doen. Anderen lijken er geen last van te hebben, maar voor mij blijft de maandag een drama. Komt nog bij dat ons werk besloot wat 'opfrisdagen' te gaan houden aan de andere kant van het land, wat niet veel anders betekent dan dat we s'ochtends en s'avonds dik twee uur file te verwerken hebben. Dinsdagavond beloof ik een verse update!

Maandagmalaise…Anderen lijken er geen last van te hebben?
Troost het je als ik je ga vertellen dat mijn wekker op maandag om 05:30 uur afging en dan op een manier dat erger lijkt dan dat je wijf je wakker maakt omdat er toevallig een “vreemde” string is gevonden in je auto ?
Vervolgens ook nog eens een “fijne” converstatie met een trouwe diender in het blauw om 06:15 uur ( die blijkbaar wel zo wakker en fris was en me toch even wilde vertellen dat ik geen gordel had omgedaan en dat dat me een paar euries zou gaan kosten )
ok ok… shit happens… maareh als je dan op je werk adres aankomt en je GSM gaat om vervolgens te horen dat de persoon die de sleutel van het pand pas 2 uur later komt brengen denk je nog van….. gvd wat een tyfus begin van de week zeg…..maar goed… we houden de goede moed er in.
2 uur later er achter komen dat er geen materialen in dat pand aanwezig zijn die daar wel hadden moeten zijn gaf me toch wel even de reden om even te bellen en te zeggen…. dag dag morgen ben ik weer de eerste als jullie je tyfuszooitje op orde hebben….. voor de rest van de dag hoef je me niet te bellen want ik zal niets of niemand die met werk heeft te maken opnemen.
Dus wat nou een dram-aandag?

Homegrow, kerel, toegegeven: jouw verhaal is nóg erger! ;-)


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.