23 September 2005
+ 15 - 14
Lachen in de kantoortuin

Op z'n tijd iets bekijken uit Saturday Night Live kan geinig zijn, maar soms is er ook geen ene reet aan. Dan vind ik de humor niet iets te infantiel/typisch Amerikaans. Een regelmatig terugkerend stukje is 'Celebrity Jeopardy', waarin bekende Amerikanen op de hak worden genomen. Jeopardy is overigens een bestaand programma.

Geinig is het om hele bekende acteurs te zien, die nóg bekendere acteurs nadoen. En, eerlijk is eerlijk, hier en daar heb ik echt wel even zitten lachen. Bekijk hier de afleveringen.

off topic:

Hi Grandpa.

We linked your site on Braindepot (http://braindepot.blogspot.com) Braindepot is a site where every visitor also can be a poster. Inlogname and password are on the site.

Maybe you can give braindepot some attention? Or even link us on your blog?

Thanx,
Yaikz! and Attu

Is gebeurd! ;-)

Heeee, ff een reactie op de legerfoto´s….Ik was ook 1 van de laatsten!! 95-1, bij de verbindingsdienst, eerst in Ede en paraat in Garderen. Ook nog de rijopleiding in Keizersveer….

Aha… De wereld is klein! ;-)


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.